Actueel

Bouwen op een postzegel

Het project Post Rotterdam bestaat uit transformatie van het bestaande monument en een nieuwe 154 m hoge toren op een tafelconstructie.
Rob Doomen, Steven van Eck – 14 november 2022
 
Het voormalige postkantoor van Gustav Cornelis Bremer aan de Coolsingel in Rotterdam viert volgend jaar zijn 100e verjaardag (foto 2). Op 23 kogelgaten en een bomsinslag aan de Meentzijde na heeft het pand de Tweede Wereldoorlog redelijk ongeschonden doorstaan, maar helaas staat het al ruim een decennium leeg. Jarenlang leek er geen beweging te komen in de herontwikkeling van het rijksmonument, maar in april dit jaar is dan eindelijk de eerste Tubex-groutinjectiepaal 65 m diep de grond in geboord. Het beoogde eindresultaat? Een 154 m hoge toren op de oude binnenplaats en een monument dat in ere hersteld en getransformeerd wordt tot een luxe 5-sterren hotel.
Volledig artikel te bekijken in PDF : Fundex vacatures, Service Monteur
Website link: Bouwen op een postzegel (cementonline.nl)

Wil je meer weten ?

we helpen je graag !

 

Neem contact met ons op

+31 (0)117 45 75 75

Chat openen
Hallo, welkom bij Fundex! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?