Actueel

Geotechniekdag 2023 in Amersfoort

Afgelopen donderdag 16 november organiseerde KIVI’s vakafdeling geotechniek haar tweejaarlijkse Geotechniekdag in theater De Flint in Amersfoort.

KIVI (Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs) liet op deze dag zien welke rol Geotechniek kan spelen in grote maatschappelijke transities zoals klimaatverandering, circulair bouwen en de energietransitie.

Fundex introduceerde op deze druk bezochte dag, haar nieuwe SUPRA-paal. De SUPRA-paal wordt gekenmerkt door stijfheid, sterkte en duurzaamheid. Naast het feit dat ook deze funderingspaal trillingsvrij en geluidsarm geïnstalleerd kan worden, biedt de paal ook andere economische voordelen zoals de reductie op beton en wapening. Verder biedt de SUPRA-paal een hoge weerstand tegen laterale krachten en is deze geschikt voor toepassing bij grote kopmomenten.

De stand van Fundex trok veel bezoekers en we kijken dan ook terug op een succesvolle Geotechniekdag 2023.

Meer informatie over de SUPRA-paal? klik hier.

Wil je meer weten ?

we helpen je graag !

 

Neem contact met ons op

+31 (0)117 45 75 75

Chat openen
Hallo, welkom bij Fundex! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?