Nacht van de bouwkunde
Brugge

Nacht van de Bouwkunde 2024 in het Belfort te Brugge

De Fundex Piling Group was opnieuw aanwezig met een stand op de Nacht van de Bouwkunde in het Belfort te Brugge. Bij onze stand konden de studenten kennismaken met onze expertise op het gebied van Funderingstechnieken en bijbehorende geotechnische software van CPTEX en zien welke type (bouw)bedrijf bij hen zou passen na het behalen van hun diploma. Leuk jullie weer gesproken en gezien te hebben !

www.fundex.nl
www.fundex.be

Zoeken jullie nog nog een leuke job? Ingenieur of gerelateerd werken in de bouw, contacteer ons dan. #werkenbijfundex #wijzijnfundex #duurzaambouwen #esg #deepfoundations #fundexfoundations #civieletechniek #ingenieurs #marketing #bouwkundebrugge #fundex #tubex

Fundex Verstraeten – CPTEX – Fundex Materieeldienst – Bouwkunde Brugge vzw

 

 

Beurshallen2024_1

Beurshallen2024_2

Beurshallen2024_3

Beurshallen2024_4

Beurshallen2024_5

Wil je meer weten ?

we helpen je graag !

 

Neem contact met ons op

+31 (0)117 45 75 75

Chat openen
Hallo, welkom bij Fundex! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?