Actueel

Ontdek de nieuwe Funderingsmachine CD20E

Duurzaam – geluidsarm – zero emissie

Fundex heeft ruim 70 jaar expertise in funderingstechnieken. Onze nieuwe FUNDEX CD20E is een emissievrije elektrisch aangedreven compacte funderingsmachine voor het plaatsen van verschillende soorten palen in diverse situaties.

De CD20E biedt verschillende voordelen, enkele van deze voordelen zijn:

Verminderde uitstoot
De elektrisch aangedreven CD20E produceert geen directe emissies, wat resulteert in een lagere milieu-impact in vergelijking met diesel-aangedreven tegenhangers. Dit is met name belangrijk in gebieden met strenge emissieregelgeving of binnen projecten waar milieuvriendelijkheid een prioriteit is.

Gereduceerd Geluidsniveau
Stillere werking: De CD20E is stiller dan hun diesel-tegenhangers. Dit kan gunstig zijn in dicht bewoonde stedelijke gebieden of (natuur)gevoelige omgevingen waar geluidsoverlast een belangrijk punt van aandacht is.

Flexibiliteit en Veelzijdigheid
Variabele snelheidsregeling: Elektrische motoren bieden betere controle over snelheid en koppel, waardoor nauwkeurigere en flexibelere bewerkingen mogelijk zijn. Dit is met name nuttig bij toepassingen waar variabele boorsnelheden vereist zijn.

Emissienormen:
Voldoen aan emissienormen: Aangezien milieuvoorschriften strenger worden, biedt de CD20E een prima alternatief om hier aan te voldoen, vooral in gebieden waar strenge emissienormen van toepassing zijn of waar die van diesel-aangedreven apparatuur beperkt zijn.

Extra specificaties van de CD20E:
• Bodemdruk onder rupsen (zwaartepunt centraal) : 0.01 N/mm2
• Max. optredende bodemdruk onder rupsen (met max.buisgewicht) : 0,06 N/mm2
• Max. optredende bodemdruk onder stempels (met max.buisgewicht) : 0,57 N/mm2

Door het ontwikkelen en inzetten van elektrisch aangedreven funderingsmachines binnen onze projecten, legt Fundex graag samen met haar opdrachtgevers en partners het fundament voor een duurzame toekomst.

Interesse? Neem contact op met Fundex:

Tel: +31 (0) 117 457575
Mail: info@fundex.nl
Whatsapp: www.fundex.nl

 

 

CD20E

CD20E

CD20E

CD20E

Wil je meer weten ?

we helpen je graag !

 

Neem contact met ons op

+31 (0)117 45 75 75

Chat openen
Hallo, welkom bij Fundex! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?